18:30

Krylbo IF

Referat: Gustafs GoIF - Krylbo IF

Årets första hemmamatch på naturgräs bjöd på en fin tillställning i solnedgången.
Serieledande Krylbo började med hög fart och försökte göra genomstickare till snabba forwards. De gånger genomstickarna gick igenom och nådde en forward så var avslutningarna tama mitt på Gustav. Trots ett större bollinnehav från gästerna så var våra anfall klart fler och farligare, än första halvleken i första mötet mot Krylbo. I 20:e minuten får Joel ett skottläge strax utanför straffområdet som en motståndare olyckligt fick i ansiktet och blodig fick lämna plan.
Båda lagen skapar lägen och efter halvtimmen så börjar frustrationen i Krylbo märkas. Tyvärr lyckades de göra 0-1 i 33:e minuten och ett litet lugn sprider sig.
Avslutningen av första halvlek bjuder på flertalet fina lägen för oss. Trumman skapade en hel del från sin vänsterkant som oroade motståndarna i straffområdet. På ett av inspelen avslutar William tätt utanför. Rosén kastar ett långt farligt inkast, en trippelhörna från höger där tredje hörnan nickas tätt över och avslutningsvis i halvleken en farlig frispark från Trumman är ytterligare farligheter som med lite tur kunnat resultera i en kvittering innan halvtidsvilan. Andra halvlek bjuder på fin fotboll och bra lägen för båda lagen. Ett hungrigt och kvitteringsjagande hemmalag pressar Krylbo ända fram till 85:e minuten då bortalaget kan avgöra med ett andramål. Slutresultatet stannar vid 0-2 och klyschan hedersam förlust kom till användning.
Vi bryter ihop och kommer igen till nästa match som är ett derby mot Säter där motståndarna kommer ha flera tillgängliga A-lagspelare tack vare spelschemat!